Albert Heijn Pranger Sliedrecht

Door de samenwerking met de Etos en Gall&Gall is Albert Heijn Pranger Sliedrecht  dé one stop shop voor al jouw wekelijkse boodschappen!

Suzan Pranger

Suzan Pranger is de eigenaresse van de Albert Heijn Pranger Sliedrecht, de Etos en Gall&Gall. Samen met haar team zorgen ze ervoor dat het netjes blijft in de winkel en dat het er goed verzorgd uit ziet. Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid staat hier dan ook op nummer één!

Albert Heijn Pranger Sliedrecht

Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt in het oplossen van de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen met elkaar en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving. Daarom hebben wij bij Albert Heijn een missie:

"Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen."

Gall & Gall

Service, beleving, genieten en inspireren staan bij ons hoog in het vaandel. Graag helpen wij je met de keuze tussen de lekkerste dranken, de beste wijn/spijs combinaties of de ingrediënten voor een fantastische avond met vrienden. Ons streven is hierin het beste advies te geven om onvergetelijke momenten nóg mooier te maken.

Etos

Etos is al meer dan honderd jaar de expert op het gebied van dat wat de klant zoekt om zich goed te voelen. Als vertrouwde drogist binnen Sliedrecht helpen onze medewerkers met hun kennis en advies om de juiste producten te vinden voor elke vraag.